Site icon TLIFE

GNTM: Ο Ηρακλής πριν μπει στο reality είχε παίξει σε video clip της Ειρήνης Παπαδοπούλου (video)

Το Greece’s Next Top Model 3 έχει ξεκινήσει για τα καλά, αφού από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η συμβίωση των μοντέλων μέσα στο σπίτι αλλά και οι απαιτητικές δοκιμασίες που θα κρίνουν κάθε φορά εκείνον ή εκείνη που θα αποχωρεί από το σπίτι. Ένα από τα μοντέλα που έχουν ήδη ξεχωρίσει κερδίζοντας το θαυμασμό του γυναικείου κοινού και όχι μόνο είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο 20 ετών μιγάς, με καταγωγή από την Ρωσία αλλά και την Νέα Γουινέα, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις ήδη από την πρώτη audition και όλοι αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια μέσα στο σπίτι του GNTM. Η αλήθεια είναι ότι ο Ηρακλής ασχολείται με το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ σπουδάζει και σχέδιο μόδας, αφού αυτός ο χώρος τον έχει μαγέψει. Ο πανέμορφος μιγάς έχει κλείσει πολλές δουλειές μέχρι σήμερα μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι συμμετοχές του σε διάφορα video clips.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” αποκάλυψε ότι ο 20χρονος Ηρακλής είχε συμμετάσχει πριν από ένα χρόνο και σε video clip της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το επιτυχημένο τραγούδι της “Χαλάλι”.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr