Site icon TLIFE

Iωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω»

Για την πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν οι άνθρωποι όταν τη γνωρίζουν αλλά και για τα στοιχεία εκείνα που την κερδίζουν σε κάποιον, μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλιδου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως πολλοί είναι εκείνοι που τη θεωρούν σνομπ, κάτι που παλιότερα την ενοχλούσε, ωστόσο αυτό οφείλεται στον χρόνο που χρειάζεται η ίδια για να ανοιχτεί στους άλλους.

«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι ότι είμαι πολύ πειθαρχημένη. Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ. Ενώ δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω καταλαβαίνω ότι μάλλον επειδή στην αρχή θέλω τον χρόνο μου, με θεωρούν έτσι. Παλαιότερα με ενοχλούσε αλλά τώρα δεν με πειράζει. Ευτυχώς όσοι ήθελαν να με πλησιάσουν, με πλησίαζαν. Δεν πλησίαζα ποτέ εγώ, δεν χρειάστηκε. Δεν έχει τύχει να φλερτάρω πρώτη.

Το χιούμορ θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο, το εκτιμώ, μου δείχνει αντίληψη και ευφυία. Και την ευγένεια φυσικά! Δεδομένη χυλόπιτα θα ήταν το να δεις κάποιον να συμπεριφέρεται υποτιμητικά» είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

© 2024 tlife.gr