Josephine: Έγινε πλατινένια με το album «Τα Καλά Κορίτσια» – Η λαμπερή απονομή σε φωτογραφίες

Η Josephine έβαλε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της, καθώς και το δεύτερο album της καριέρας της, «Τα Καλά Κορίτσια», έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις, μετρώντας πάνω από 120 εκατομμύρια stream points και το γιόρτασε σε μία μοναδική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους, λάμψη και μουσική.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος συνεχάρη την Josephine για τη νέα της επιτυχία, επισημαίνοντας ότι και το πρώτο της album, το «100%», έγινε επίσης πλατινένιο.

Χαμογελαστή και συγκινημένη, η Josephine παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον Γιώργο Αρσενάκο, το team της Panik Records και τους συντελεστές των τραγουδιών, καθώς και το κοινό που είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η βραδιά «έκλεισε» με την «εκρηκτική» και πάντα εντυπωσιακή performer, πλαισιωμένη από μουσικούς, να παρουσιάζει σε ένα special acoustic live μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του album.


Παρόντες στην απονομή, που έγινε στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Lolita’s» στο Νέο Ψυχικό, ήταν άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και του ραδιοφώνου, συνεργάτες της Josephine, καθώς και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Το album «Τα Καλά Κορίτσια», που κυκλοφορεί από την Panik Records στις streaming υπηρεσίες καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων, αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό, με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια digital streams και YouTube views και να κατακτούν υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay. Μεταξύ των μεγάλων επιτυχιών του album είναι τα «Μοίρα», «Τα Καλά Κορίτσια», «Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου», «Πυρκαγιά», «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο της Josephine με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164