Site icon TLIFE

Josephine: Η σπάνια εξομολόγηση της τραγουδίστριας – «Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία, όταν χωρίζουν οι γονείς του»

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, η Josephine παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο μιλώντας από καρδιάς για το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιο των γονιών της.

«Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία, όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως, ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί. Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δύο, γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολύ νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 ετών, αλλά τον έβλεπα συνέχεια» εξομολογείται η Josephine.

«Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δύο χρόνια, αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδερφός μου, ο Ερρίκος που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Είμαστε πολύ αγαπημένοι οι τρεις μας» αναφέρει, επίσης, η τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέρφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους» τονίζει η Josephine στη συνέντευξή της.

© 2024 tlife.gr