Site icon TLIFE

Josephine – Μύθος: Νέο τραγούδι και ανεβαστικό music video

Η «εκρηκτική» Josephine παρουσιάζει τον πιο μελωδικό «Μύθο», συνεχίζοντας τα δισκογραφικά βήματά της μετά το πλατινένιο album «Τα Καλά Κορίτσια» και τα πολυεπιτυχημένα singles «Νούμερο 1», «Κορνάρω» και «Πριν Σε Γνωρίσω».

Ο «Μύθος», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα ανεβαστικό ethnic single, όπου ο σύγχρονος ήχος συναντά δημιουργικά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και το μπουζούκι. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν ο Λεωνίδας Σώζος και ο Βασίλης Κουμεντάκος, με τους οποίους η Josephine έχει συνεργαστεί σε προηγούμενα επιτυχημένα τραγούδια της.

Ο «Μύθος» συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video, που περιγράφει το ξεκίνημα μιας ιστορίας αγάπης. Στο «φρέσκο» video, με αρχαιοελληνικά στοιχεία και έντονα χρώματα που δημιουργούν ένα… μυθικό και γιορτινό κλίμα, η Josephine μαγνητίζει τα βλέμματα με την πάντα εντυπωσιακή εμφάνισή της και τη θετική ενέργειά της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Tasos Xiarcho.

YouTube video player

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέο της single, η Josephine θα κάνει εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη, στο «YTON the music show», από το Σάββατο 31 Αυγούστου, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

© 2024 tlife.gr