Site icon TLIFE

Kris Jenner: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή – «Αφαίρεσα κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου»

Η Kris Jenner υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, όπως έγινε γνωστό στο τελευταίο επεισόδιο «The Kardashians» που προβλήθηκε στις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Η μητέρα της διάσημης οικογένειας Kardashian-Jenner ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όταν μοιράστηκε τα νέα με τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πρέπει να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τη μήτρα της, αφού ανακάλυψαν έναν μικρό όγκο και μια κύστη στην περιοχή.

«Θα κάνω υστερεκτομή. Μόλις αφαίρεσα μερικές από τις ωοθήκες μου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Υπήρξε ένα εύρημα, οπότε είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε», λέει στις κόρες της η Momager, Kris Jenner.

«Αφαίρεσα κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν είσαι νέος, λες ότι θες να κάνεις οικογένεια. Και πραγματικά, είναι το μόνο για το οποίο μιλούσα, για 40-50 χρόνια. Λοιπόν, τώρα μιλάμε για την αντίθετη διαδικασία», εξήγησε η Kris Jenner.

«Η μαμά μου είναι πολύ λυπημένη που χάνει τις ωοθήκες της και νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε να το δει σαν μια θετική στιγμή και να της φτιάξουμε τη διάθεση», είπε χαρακτηριστικά η Kim Kardashian.

Η Kris Jenner έχει αποκτήσει έξι παιδιά, την Kourtney, την Khloe, την Kim και τον Rob από τον πρώτο της γάμο και τις Kendall και Kylie από τον δεύτερο γάμο της.

© 2024 tlife.gr