Site icon TLIFE

Light: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε στη μητέρα του στην Γκάνα – «Μια τέτοια βίλα θα κόστιζε διπλάσια στην Ελλάδα»

Στην Γκάνα ταξίδεψε πριν μερικές εβδομάδες ο Light μαζί με τη σύντροφό του Άννα και τη μητέρα του. Ο δημοφιλής τράπερ ανέβασε ένα vlog από το ξεχωριστό ταξίδι του στο Youtube για να μας δείξει στιγμιότυπα από τον αφρικανικό «παράδεισο».

Μάλιστα, ο Light αποκάλυψε ότι επένδυσε και οικονομικά στην Γκάνα, αγοράζοντας ένα ακίνητο για να φτιάξει σπίτι στη μητέρα του.

Η ανάρτηση που έκανε από την Γκάνα ύστερα από την αγορά του ακινήτου:

«Ένα αντίστοιχο σπίτι σε θέμα τετραγωνικών και σε θέμα νοοτροπίας, μια ολοκαίνουργια βίλα, κατασκευής του 2024, πάνω στο νερό, στην Ελλάδα θα πλήρωνες τα διπλάσια απ’ ό,τι πληρώσαμε εδώ. Μη ξοδεύεις τα λεφτά σου σε πράγματα που δεν θα σου φέρουν λεφτά (όπως ρολόγια και αμάξια).

Ήρθαμε εδώ στην Γκάνα, ναι κάνω κάτι πολύ ωραίο για τη μητέρα μου που την αγαπώ και η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα και της αγόρασα το σπίτι αλλά εκεί που η μητέρα μου που έπρεπε να της δίνω κάθε μήνα χρήματα για τις ανάγκες της, την έφερα και εκείνη και σε μένα σε μια θέση να έχουμε ένα ακίνητο εδώ, να βγάλουμε τα χρήματα μας σε 1-2 χρόνια και έχουμε ένα παθητικό εισόδημα όταν είμαστε στην Αθήνα και καθόμαστε» αναφέρει ο Light.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Summer’s Cool:

 

© 2024 tlife.gr