Site icon TLIFE

MAD VMA 2024: Ο διάσημος Mahmood στα μουσικά βραβεία – Όλοι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν

Τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, o απόλυτος μουσικός διαγωνισμός, επιστρέφει και φέτος για 21η χρονιά και θα μας χαρίσει πολλές ξεχωριστές μουσικές στιγμές με μεγάλες εκπλήξεις.

Πέρα από τους Έλληνες καλλιτέχνες που θα δούμε να ανεβαίνουν στη σκηνή, αναμφισβήτητα η εμφάνιση για την οποία όλοι ανυπομονούν είναι αυτή του Mahmoood, του Ιταλού καλλιτέχνη που κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του στη σκηνή της Eurovision το 2019.

YouTube video player

Στη σκηνή του πιο διαχρονικού μουσικού θεσμού της χώρας όμως, των Mad VMA 2024 από τη ΔΕΗ, που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του ΤAW KWON DO, θα βρεθούν και πολλοί Έλληνες super stars, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τα εντυπωσιακά acts τους και τις ανατρεπτικές συνεργασίες που για ακόμα μία φορά θα μείνουν αξέχαστες.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι: ANASTASIA, FY, IVAN GREKO, JOSEPHINE, SILIA KAPSIS, KINGS, LAVA, LILA, MARSEAUX, RACK, ROI, ROPEX LATERIO, MARINA SATTI, SICARIO, TRANNOS, ZAF, STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΔEΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ.

© 2024 tlife.gr