MEΛΙSSES – Χρήστος Μάστορας: «Πήρα την κιθάρα μου και πήγα και έπαιξα το τραγούδι στην κοπέλα μου, με έπιασαν δάκρυα»

To αγαπημένο συγκρότημα, οι ΜΕΛΙSSES συμπληρώνουν φέτος 15χρόνια κοινής πορείας και πρόκειται να το γιορτάσουν με μια μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 9/9. Με αφορμή τη συναυλία αυτή μίλησαν στην εκπομπή Στούντιο 4 και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο. 

«Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια με τα μάτια μου. Είχα πολύ καιρό να δακρύσω. Οι δακρυγόνοι αδένες μου είχαν μια φλεγμονή, γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο και εκείνο το βράδυ μου ήρθε μια μελωδία και ένας στίχος και τα άκουσα όλα ατόφια λίγο πριν κοιμηθώ.

Σηκώθηκα, πήρα την κιθάρα μου, πήγα στην κοπέλα μου και της έπαιξα όλο το τραγούδι και καθώς το έπαιζα με πιάσανε τα δάκρυα, δε μπορούσα να το ολοκληρώσω. Την επόμενη μέρα ήταν πολύ χειρότερα τα μάτια μου, πονούσα αλλά ευτυχώς έγραψα αυτό το τραγουδάκι» ανέφερε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του ο Χρήστος Μάστορας.

Σε άλλο σημείο, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε και τη δυσκολία που έχει στο να εκφράζει το συναίσθημα της χαράς, κάτι που προσπαθεί να δουλέψει με τον εαυτό του.

«Σιγά σιγά προσπαθώ να δουλέψω το κομμάτι του να μη φοβάμαι να εκδηλώσω τη χαρά μου. Θέλω να χαίρομαι αυτά που έχουμε καταφέρει…» παραδέχτηκε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164