Site icon TLIFE

Mad Clip: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η νέα ζωή της Αρετής, της γυναίκας που τον σημάδεψε

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες 2/9 από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον αγαπημένο ράπερ Mad Clip, ή αλλιώς Πήτερ Αναστασόπουλο, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip, φεύγοντας από τον γάμο στενής του συνεργάτιδας έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στο σημείο επιχείρησαν 12 άτομα, για τουλάχιστον δύο ώρες, προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip.

Η είδηση θανάτου του MadClip σόκαρε τους πάντες καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο από το κοινό όσο και από τους συναδέλφους του που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να τον κρατούν ζωντανό στις μνήμες τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την οικογένειά του.

Η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Αρετή, με την οποία είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν το τραγικό δυστύχημα, έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, προσπαθώντας πάντα να κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα της.

«Στην αδελφή ψυχή μου», έγραφε το στεφάνι που κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στην κηδεία του MadClip αποδεικνύοντας πως παρά τον χωρισμό τους, η αγάπη τους παρέμενε ζωντανή.

Η Αρετή πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα έκανε μια εμφάνιση σε εκπομπή του Mad όπου μίλησε γι’ αυτό το επαγγελματικό της βήμα.

Μιλώντας για τα όνειρά της, η νεαρή κοπέλα εξήγησε πως δεν θα έφευγε από την Ελλάδα και μίλησε για τις σπουδές της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο όπου σπούδασε Οικονομία και Ανάπτυξη αλλά και για την πρακτική άσκηση που είχε κάνει σε λογιστήριο και τη βοήθησε να γνωρίζει πως να χειριστεί όλα τα οικονομικά ζητήματα ανάπτυξης του brand της που έχει ξεκινήσει από το 2017 αλλά πλέον «τρέχει» συστηματικά.

«Μου άρεσαν τα κοσμήματα από μικρή. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου στη ραπ σκηνή που ενέπνευσε», είπε η Αρετή στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσο για τον Madclip και τα κοσμήματα αυτά, τα οποία φορούσε ο 34χρονος τότε και πριν τον θάνατό του, η Αρετή είχε δηλώσει σε άλλη της συνέντευξη στη lifo:

«Ο Mad είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες φορώντας τα και βομβαρδιζόταν με ερωτήσεις από φαν και φίλους του σχετικά με το πού μπορούν να τα βρουν για να τα αγοράσουν. Έτσι, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε το δικό μας brand με χιπ χοπ κοσμήματα, το οποίο ξεκινήσαμε με grillz και ύστερα επεκταθήκαμε σε chains για τον λαιμό, για το χέρι και άλλα πολλά», είπε η Αρετή για τη δημιουργία του brand MMI Jewellers.

«Να κάνεις ό,τι αγαπάς», είπε χαρακτηριστικά η Αρετή.

Aξίζει να αναφέρουμε πως η Αρετή από τη μέρα που ο MadClip έφυγε από τη ζωή έχει κάνει ιδιωτικό τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

© 2024 tlife.gr