Site icon TLIFE

Maneskin: Η πολυπλατινένια βράβευση από την Panik Records για την επιτυχία τους στην Ελλάδα

Οι Måneskin, το συγκρότημα – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τιμήθηκαν από την Panik Records για τις πολυπλατινένιες και χρυσές πωλήσεις τους στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Αθήνα.

Την πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσία του team της εταιρείας, λίγο πριν οι Ιταλοί superstars ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ξεσηκώσουν το κοινό, στα πλαίσια του φετινού Ejekt Festival.

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, παρέδωσε στον «εκρηκτικό» Damiano David και τη μουσική παρέα του 4 πλακέτες συνολικά: μία για το χρυσό album «Rush! (Are U Coming?)» και μία για το χρυσό album «Teatro d’ira – Vol.I», μία για τα πολυπλατινένια singles «Beggin’» (3P), «Zitti E Buoni» (2P), «Ι Wanna Be Your Slave» (2P) και «Supermodel» (P), καθώς και μία για τα χρυσά singles «Coraline», «The Loneliest», «Torna A Casa», «Gossip» και «Morirò Da Re».

Οι Måneskin, που το 2021 κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Eurovision κι έκτοτε μετρούν δισεκατομμύρια digital streams και YouTube views, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητα για Grammy, χάρισαν στο ελληνικό κοινό το ξεχωριστό τους υπερθέαμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους που κυκλοφορούν από την Panik Records/ Sony Music.

© 2024 tlife.gr