Site icon TLIFE

MasterChef: Εμετικό σχόλιο από πρώην διαγωνιζόμενο κατά του Κώστα Σλούκα – Απολύθηκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Ιωάννη Αυλωνίτη – πρώην διαγωνιζόμενο του MasterChef μετά το εμετικό σχόλιο κατά του Κώστα Σλούκα

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης προχώρησε σε μία χυδαία ανάρτηση, γεμάτη βωμολοχίες, καθώς ευχήθηκε να πάθει χιαστούς ο Κώστας Σλούκας μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR (92-86) στο ΣΕΦ.

«Μωρή πο@@@α Σλούκα τι κα@@ι έφαγες χιαστούς μακάρι», σχολίασε ο Ιωάννης Αυλωνίτης με σχόλιο κάτω από ανάρτηση στο instagram. 

Ιωάννης Αυλωνίτης – Η άμεση παρέμβαση του εστιατορίου

Το παραπάνω σχόλιο του νεαρού σεφ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οποίες φαίνεται πως έφτασαν στον εργασιακό χώρο του Ιωάννη Αυλωνίτη ο οποίος μέχρι προσφάτως βρισκόταν στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου στα βόρεια προάστια.

«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα ένα φιλόξενο και σεβαστό περιβάλλον για όλους τους πελάτες και το προσωπικό μας. Ως εκτούτου, σας δηλώνουμε ότι ο συγκεκριμένος σεφ δεν μπορεί εφεξής να συνεργάζεται με την επιχείρησή μας και με ομόφωνη απόφαση της διοικήσεως της Εταιρίας τίθεται διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας.

Σας δηλώνουμε, δε, ότι αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα με μεγάλη σοβαρότητα και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκαλέσει αυτό το περιστατικό χωρίς καμία υπαιτιότητα της επιχείρησής μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του μαγαζιού για τη λήξη της συνεργασίας με τον σεφ. 

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η δημόσια συγγνώμη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το χυδαίο σχόλιο, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef απολογήθηκε ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από τον Κώστα Σλούκα.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα σχετικά με παίκτη του Παναθηναϊκού. Τα λόγια μου ήταν πληγωτικά και ακατάλληλα, και μετανιώνω βαθύτατα για την προσβολή που προκάλεσαν. Καταλαβαίνω απτό η πράξη μου αυτή δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του σεβασμού και της αθλητικής συμπεριφοράς που αξίζει ο κόσμος του μπάσκετ και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Λυπάμαι ειλικρινά για τη συμπεριφορά μου και και την οποιαδήποτε αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα.

Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου έγινε με την προσωπική μου ιδιότητα και δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις ή τις αξίες της εταιρείας που εργάζομαι. Η εταιρεία δεν έχει κανιά σχέση με τις πράξεις μου, και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το λάθος μου. Και πλάι, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεσμεύομαι να μάθω από αυτήν την εμπειρία και να διασφαλίσω ότι δεν θα επαναλάβω τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον. Με εκτίμηση, Ιωάννης Αυλωνίτης», ανέφερε η ανάρτηση.

© 2024 tlife.gr