Mega Καλημέρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο χορός της κοιλιάς κλώτσησε στην εικόνα της»

Η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Τρίτης 4/1 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Love It» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο τσιφτετέλι που χόρεψε στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως ήταν κάτι που την πίκρανε. 

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της σχολίασαν μερικές από τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και συγκεκριμένα τα όσα είπε για το πολυσυζητημένο τσιφτετέλι.

Πρώτη τον λόγο πήρε η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία ανέφερε: «Δεν ξέρω αν αυτός ο χορός της Ιωάννας της έκανε καλό ή κακό. Βγήκε σαν μία νέα παρουσιάστρια που είχε ένα πολύ ωραίο λόγο και ξαφνικά την βλέπεις να κάνει τον χορό της κοιλιάς, κάπως αυτό νομίζω κλώτσησε. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά για αυτό δεν το ξαναέκανε. 

Να υπενθυμίσουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Το περιβόητο τσιφτετέλι είναι εγώ 100%. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση διάσταση. Αυθόρμητα σκέφτηκα για ένα θέμα πολύ όμορφο να το δοκιμάσω και εγώ, δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ.

Μετά που όλο αυτό διογκώθηκε από κάποιους ανθρώπους πικράθηκα. Σκέφτηκα όμως ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν αυτό που εγώ σκέφτομαι… Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα το ξαναέκανα. Ο αυθορμητισμός μου περιορίστηκε πάρα πολύ μετά από αυτό… Υπάρχουν πολλά θέματα που αν είχα την επιμέλεια της εκπομπής δε θα τα έβαζα στην εκπομπή αλλά είναι θέματα που ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπά. Είναι πιο γκόσιπ θέματα», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164