Site icon TLIFE

O Γιάννης Πλούταρχος, σε μια τρυφερή στιγμή, τραγουδά με τον μικρότερό γιο, Κωνσταντίνο

O Γιάννης Πλούταρχος εκτός από ένας πολύ καλός και επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, αφοσιωμένος σύζυγος και πολύ τρυφερός μπαμπάς. Για εκείνον, η οικογένειά του αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι σήμερα την απόλυτη προτεραιότητά του. 

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τον μεγάλο του γιο Γιώργο Κακοσαίο να μπαίνει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας με τον γνωστό τραγουδιστή να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του συμβουλεύοντάς τον. Ο Γιώργος όμως δεν είναι το μοναδικό παιδί που έχει κληρονομήσει το ταλέντο του αφού και η κόρη του Κατερίνα έχει μια πολύ ιδιαίτερη χροιά και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τραγουδά είτε με τον αδερφό είτε με τον πατέρα της.

Από το ταλέντο αυτό όμως, φαίνεται πως δεν ξέφυγε ούτε ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Κωνσταντίνος. Σήμερα, ο Γιάννης Πλούταρχος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να παίζει κιθάρα και ο μικρός Κωνσταντίνος τραγουδά. Η φωνή του – αν και πολύ μικρός ακόμα- δείχνει να έχει πολλά στοιχεία από εκείνη του Γιάννη Πλούταρχου ενώ εμφανισιακά μοιάζει πολύ στον μεγάλο του αδερφό.

“Με τον Κωστή μου” ήταν το μήνυμα με το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος συνόδευσε το βίντεο.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής, που φέτος βρίσκεται στη θέση του κριτή στο House of Fame, είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την αγαπημένη του Μαρία και μαζί έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργος, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

© 2024 tlife.gr