One & Only Aesthesis: Λαμπερό opening party με διάσημους καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό – Φωτογραφίες, βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8/6 το opening party του ξενοδοχείου One&Only Aesthesis που θα
διαρκέσει τρεις ημέρες γεμάτες με εκδηλώσεις και λαμπερούς σταρ.

Το welcome cocktail ξεκίνησε την ώρα του ηλιοβασιλέματος σε ένα super-yacht αγκυροβολημένο στην παραλία Aesthesis, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την πανοραμική θέα στα νερά του Αιγαίου, στο ηλιοβασίλεμα αλλά και στο One&Only Aesthesis και των private houses του resort που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής.

Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους που κατέφτασαν ήταν ο Αμερικανός τραγουδιστής Joe Jonas, ο Βρετανός ηθοποιός Luke Evans, το μοντέλο Chanel Iman, η τραγουδίστρια, Kylie Minogue, η ηθοποιός, Kim Cattrall, ο παίκτης του αμερικάνικου football, Davon Godchaux, το μοντέλο, Alton Mason, η Βρετανίδα ηθοποιός Gugu Mbatha-Row, το μοντέλο και ηθοποιός από την Αυστραλία Gabriella Brooks, η Λιβανέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια Jessy Abdo, η Βρετανίδα DJ και μοντέλο Zara Martin, η Ιταλίδα ηθοποιός Clotilde Esposito, ο Βρετανός συγγραφέας και curator Jack Guinness, η Βρετανίδα style influencer Jordan Grant και το μοντέλο και influencer Jordan Mainoo-Hames.

H Κατερίνα Κόρρου Χρυσικού ήταν η οικοδέσποινα του πάρτι, σύζυγος του ιδρυτή, managing partner της Grivallia Hospitality κ. Γιώργου Χρυσικού μαζί με τον σχεδιαστή του οίκου Balmain Olivier Rousteing.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One&Only Aesthesis (@ooaesthesis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pia Jauncey (@piawurtzbach)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nirvana Bebars (@bananaextraordinaire)

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι Έλληνες που έδωσαν το παρών στο ξεχωριστό πάρτι, μεταξύ αυτών, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του, Ιωάννα Σρόιτερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Καράβας, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλυφα, και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 

Η επένδυση που έφτασε τα 300 εκατομμύριά ευρώ αναβαθμίζει τον Ελληνικό τουρισμό και προσθέτει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ένα εμβληματικό ξενοδοχείο για την προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου ταξιδιωτών. Πρόκειται για τα παλιά Αστέρια της Γλυφάδας που εκτείνονταν σε έκταση 278 στρεμμάτων.

Το Grand Opening Party του One&Only Aesthesis σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του αθηναϊκού resort που αποτελεί το πρώτο project της Kerzner International στην Ελλάδα. Η τριήμερη γιορτή αναμένεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη χρυσή εποχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Galifa (@elenagalifa)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164