Power of love: Τα χτυπήματα της μοίρας στις ζωές των παικτών: Ο θάνατος που συγκλόνισε, η φυλακή και ο παίκτης με τις αισθησιακές ταινίες

Πρεμιέρα κάνει απόψε στον ΣΚΑΪ το Power of Love με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Η επιστροφή του ριάλιτι φέρνει στο προσκήνιο τους πρώην συμμετέχοντες που απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν τα media με τις εξελίξεις της ζωής τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Ο Θάνατος του Πάνου Ζάρλα που συγκλόνισε

Ήταν 31 Μαίου 2019 όταν ο Πάνος Ζάρλας, ο πρώτος νικητής του Power of Love έπεσε νεκρός με τη μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος 28χρονος επέστρεφε από το πάρτι των γενεθλίων του, ενώ η είδηση για τον θάνατό του «πάγωσε» τους πρώην συμπαίκτες του από το Power of Love.

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η γυναίκα με την οποία ο Πάνος Ζάρλας υπήρξε ζευγάρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και λίγο καιρό μετά το φινάλε, του Power of Love. Οι δυο είχαν χωρίσει κάτω από ήρεμες συνθήκες, ενώ είχαν παρουσιάσει μαζί το τηλεπαιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» στον ΣΚΑΪ.

Στη φυλακή η Έλενα Πολυχρονοπούλου

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Έλενα Πολυχρονοπούλου η παίκτρια του Power of Love 2 συνελήφθη με τον τότε σύντροφό της για ποσότητες κοκαΐνης. Από την πρώτη στιγμή, η ίδια ανέφερε πως δεν είχε καμία εμπλοκή, αφού κατάφερε να εμπλακεί ως θύμα του νεαρού άνδρα με τον οποίο υπήρξαν για μεγάλο διάστημα ζευγάρι.

Τον Μάιο του 2022 η Έλενα Πολυχρονοπούλου αφήνεται ελεύθερη ενώ καταρρέει από συγκίνηση βγαίνοντας από τη φυλακή, εκεί όπου την περίμεναν στην έξοδο οι γονείς της. 

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου», ήταν τα πρώτα της λόγια κατά την αποφυλάκισή της.

Σήμερα η Έλενα Πολυχρονοπούλου χαμογελά και πάλι στην προσωπική της ζωή δίπλα στον νέο της σύντροφο, καθώς όπως αποκάλυψε στα social media έχει αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της.

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Κολυβά

Τον Νοέμβριο του 2024 ο Αλέξανδρος Κολυβάς, πρώην παίκτης του Power of Love συλλαμβάνεται  μετά από συντονισμένες ενέργειες και μπλόκο που του έστησαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών. «Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Η ληστεία στο σπίτι του

Θύμα κλοπής έπεσε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Power of Love. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με την συμπαίκτριά του, Κυριακή Τσανικίδη, πλέον είναι και πάλι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Super Κατερίνα μίλησε λεπτομερώς για την περιπέτεια της κλοπής.

«Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21.15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνο μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω και γω σαν ταύρος εν υαλοπωλείω να υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα» πρόσθεσε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών

Μια εντελώς διαφορετική πορεία έχει ακολουθήσει ο Φίλιππος Αρβανίτης μετά τη συμμετοχή του στο Power of Love. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος συμμετείχε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, σήμερα είναι πρωταγωνιστή σε αισθησιακές ταινίες.

Ο ίδιος είχε μιλήσει για αυτή του την εμπειρία, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου…

«Είμαι υπερβολικά κυνικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμουν ότι θα με έβλεπαν γυμνό. Αυτό που σκέφτομαι είναι η συνάντηση ανάμεσα στην αμοιβή και τον χρόνο που θα αφιερώσω. Σε αυτή την περίπτωση η ώρα μου πληρώνεται πολύ ακριβά. Οι γονείς μου δεν έχουν την οποιαδήποτε επιρροή στη ζωή μου. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Δεν θα χρεωθεί η οικογένειά μου τις δικές μου», είχε αναφέρει ο Φίλιππος Αρβανίτης.

Παύλος Παπαδόπουλος: Το Power of love, το βιβλίο και το Survivor

Ο νικητής του Power of Love 2 είναι ένα από τα πρόσωπα που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. 

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Το άγνωστο χθες» το οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο αναγνώστης θα αντικρίσει την αγάπη του για τον Θεό αλλά θα μάθει και τα βαθιά συναισθήματα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παυλος Παπαδοπουλος •official• (@pavlos_papadopoulos)

«Μιλά για τη ζωή του ως παιδί αλλά και για τη σχέση του με τα χρήματα και τη δουλειά. Έτσι όταν σε ηλικία οκτώ ετών επιθυμούσε ένα ποδήλατο, ενώ ο πατέρας του μπορούσε να του το αγοράσει, δεν το έκανε. «Ο πατέρας ήθελε να με διδάξει δυο πράγματα: την αξία της εργασίας και την αξία των πραγμάτων σε σχέση με αυτή», είχε αναφέρει στην «On Time» ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Power of Love ο Παύλος Παπαδόπουλος τη φετινή σεζόν επέστρεψε τηλεοπτικά αφού τον είδαμε στο Survivor. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164