Site icon TLIFE

Shannen Doherty: Υπέγραψε το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της μια μέρα πριν πεθάνει

Σε βαρύ πένθος βύθισε τους εκατομμύρια θαυμαστές της ο θάνατος της Shannen Dohert σε ηλικία μόλις 53 ετών. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/7 νικημένη από τον καρκίνο του μαστού.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στα διεθνή media, η Shannen Doherty είχε συμφωνήσει να διευθετήσει το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Kurt Iswarienko τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του People, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη συζυγική διατροφή στις 12 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει. Συμφώνησε επίσης σε μια «προεπιλεγμένη ή μη αμφισβητούμενη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν οριστικοποιήσει αμοιβαία τις διαδικασίες διαζυγίου τους εκτός δικαστηρίου.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματα του γάμου τους ή της οικογενειακής συμβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο πρώην σύζυγός της υπέγραψε το έγγραφο την επόμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η οποία ήταν επίσης η ίδια ημέρα που το People επιβεβαίωσε ότι η Shannen Doherty πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Μάλιστα, στενή φίλη της ηθοποιού κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για έλλειψη ανθρωπιάς.

«Είμαι πραγματικά λυπημένη και αναστατωμένη για τον θάνατο της φίλης μου Shannen… Λόγω του διαζυγίου που περνούσε εκείνη την εποχή. Είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου που έκανε μεταστάσεις σε πολλά σημεία του σώματός της, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος και το ήξερε αυτό… συμφιλιώθηκε με αυτό. Αλλά ο πόνος και η ταλαιπωρία της κατά τους μήνες που προηγήθηκαν δεν χρειαζόταν να είναι τόσο βαθύς αν ο σύζυγός της ήταν απλώς ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Θα μπορούσε απλώς να δείξει λίγη ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του».

Η Sun ανέφερε, επίσης, ότι η Shannen Doherty παραιτήθηκε από το δικαίωμά της για συζυγική υποστήριξη. «Παραιτούμαι εν γνώσει μου για πάντα από κάθε δικαίωμα να λάβω συζυγική ή συντροφική υποστήριξη» έγραψε στα δικαστικά έγγραφα.

© 2024 tlife.gr