Summer’s Cool: Το TLIFE βρέθηκε στα backstage της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ

Στα παρασκήνια της νέας καλοκαιρινής του ΣΚΑΪ, «Summer’s Cool» βρέθηκε πριν λίγες ημέρες το TLIFE.

Το Summer’s Cool έκανε πρεμιέρα μια εβδομάδα πριν με άκρως καλοκαιρινή και ανεβασμένη διάθεση. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης είναι αναμφισβήτητα η πιο cool παρέα που θα μπορούσαμε να έχουμε για τα μεσημέρια του καλοκαιριού μας.

Το «γλυκό» ανάμεσα τους φαίνεται πως «έδεσε» από την πρώτη στιγμή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μας δηλώνει, «Είμαι πολύ χαρούμενος! Μου αρέσει η παραπάνω ευθύνη. Όταν παρουσιάζεις μία εκπομπή μπορείς να βάλεις πιο πολλά δικά σου πράγματα, αν και όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η συνεργασία κυλάει πολύ καλά, μπορεί να είχαμε ελάχιστο χρόνο να γνωριστούμε όλοι μαζί αλλά είμαι σίγουρος ό,τι όλα θα πάνε περίφημα!»

Και τη Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ καλά! Ήταν σαν έκανα πάντα αυτή τη δουλειά!! Οι συνεργάτες μου με υποδέχτηκαν σαν μια μεγάλη αγκαλιά έτσι δεν θα μπορούσε παρά να νιώθω πολύ άνετα μαζί τους!!!»

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που συνεργάζομαι με ανθρώπους αξιόλογους και εύχομαι να έχουμε ένα δημιουργικό και ήρεμο καλοκαίρι… Κλείσαμε μόλις μια εβδομάδα σαν ομάδα και μπορώ να ομολογήσω πως τα δείγματα που έχουμε  είναι εξαιρετικά.. ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος!» είπε από τη δική της πλευρά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Το Summer’s Cool έχει δώσει ήδη μερικά δείγματα του τι θα ακολουθήσει μέσα στο καλοκαίρι, κι αυτά περιλαμβάνουν συνεντεύξεις, καυτά τηλεοπτικά νέα, συνδέσεις με τα νησιά ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και αποκλειστικά που σίγουρα συζητηθούν.

Ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το ξεκίνημα είναι όμως και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας με τον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα! Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε καλοκαιρινή εκπομπή και η αλήθεια είναι φοβόμουν στην αρχή, αλλά αφού έφυγε η πρώτη εβδομάδα νομίζω όλα θα πάνε τέλεια! Όλα μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά! Δέσαμε αμέσως όλοι μαζί και νομίζω έχει αρχίσει να φαίνεται και τηλεοπτικά. Όντως τα μεσημέρια μας είναι…cool!» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο TLIFE.

Ενώ ο Ισίδωρος Φίκαρης μας ανέφερε, «Για εμένα είναι τηλεοπτική συνέχεια με μία νέα παρέα. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα γιατί κάνω τη δουλειά που αγαπώ με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι. Η τηλεόραση είναι τηλεοπτικές παρέες μεταξύ συναδέλφων που όχι απλά κάθονται δίπλα, αλλά αγαπιούνται, έχουν χημεία και απώτερο σκοπό ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν που να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Χαίρομαι που αυτό το καλοκαίρι θα κρατάμε καθημερινά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με τη δροσιά μας, με ωραία θέματα, με γέλιο, με χαρά και με σεβασμό προς τη δημοσιογραφία και τη ψυχαγωγία».

Το Summer’s Cool προβάλεται Δευτέρα με Παρασκευή, στις 14:50 στον ΣΚΑΪ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164