Site icon TLIFE

Super Κική: Έχασε την πτήση της για Χίο – «Με άκουσε όλο το αεροδρόμιο, τσίριζα σαν να είμαι στα παρατράγουδα»

Η Super Κική ήταν ανάγκη να βρεθεί σήμερα στην Χίο, τον τόπο καταγωγής της ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Όπως αποκάλυψε η γνωστή Influencer δεν υπάρχει ούτε αεροπορική πτήση αλλά ούτε και θέση σε καράβι για να ταξιδέψει στο νησί της.

Μάλιστα, η ίδια ξέσπασε μέσα από τα Instagram Stories της καθώς ισχυρίστηκε πως είχε προγραμματισμένη πτήση χθες από την Αθήνα, ωστόσο η αεροπορική εταιρεία είχε δώσει κάποιες θέσεις και σε άλλους επιβάτες, με συνέπεια να μην μπορεί να επιβιβαστεί.

«Ακούστε για την εταιρεία, έχει 40 θέσεις το αεροπλάνο; Αυτοί κλείνουν 50. Όποιος προλάβει είναι η φασούλα, δεν πάει να έχεις κλείσει εσύ εισιτήριο έναν χρόνο πριν, άμα οι τελευταίοι αργήσουν χάνουν τις θέσεις τους. Μπορεί να παίξει μια ακύρωση, να πάρουν τα λεφτά της ακύρωσης, να γεμίσει και η θέση όμως, μη πάει άδειο. Αυτοί που πάνε τελευταίοι… τον Πουλόπουλο! Όλος ο κόσμος ουρλιάζει, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Μου μιλούσαν με απάθεια, λες και τους συμβαίνει συνέχεια αυτό. Φαινόταν στην μούρη τους ότι το βιώνουν συνέχεια αυτό. Ντροπή απλά.

Είναι νόμιμο αυτό που κάνουν. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, τέτοια απάθεια… Με άκουσε όλο το αεροδρόμιο, τσίριζα σαν να είμαι στα παρατράγουδα. Πήγα να πέσω κάτω. Εγώ θα πάω σήμερα στην Χίο, θα βρω αερόστατο και θα πάω» τόνισε η Super Κική.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr