Survivor All Star – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του και η νέα αινιγματική ανάρτηση

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα  από το  Survivor All Star,με τους φίλους του να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο φορώντας αποκριάτικες μάσκες ενώ ο ίδιος παρά τους κανονισμούς που δεν επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, είπε κάποια λόγια με τους άντρες της παραγωγής να τον απομακρύνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. (δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξή του)

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο» ήταν όσα είπε στους δημοσιογράφους κατά της άφιξή του στο αεροδρόμιο σύμφωνα με το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή “Open Weekend)

Λίγη ώρα αργότερα, ο μισθοφόρος προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση προμηνύοντας κάποιες αποκαλύψεις που σκοπεύει να κάνει σήμερα για τους λόγους που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει ακόμα παρότι έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι εδώ και μέρες. Να θυμίσουμε βέβαια ότι νωρίτερα, με άλλη ανάρτηση, είχε παρομοιάσει το Survivor All Star με τσίρκο.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164