Survivor: Oι επικότερες “κωλοτούμπες” του φετινού ριάλιτι επιβίωσης

Ένα βίντεο με το πως έχουν αλλάξει οι απόψεις κάποιων παικτών του φετινού Survivor για τους συμπαίκτες τους προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από το Πρωινό. 

Πρωτοστάτης στην κωλοτούμπα ο Περικλής Κονδυλάτος που δεν άντεχε τον Τριαντάφυλλο και μετά τον χαρακτήριζε αδερφό του, αλλά και την Ανθή που από εκεί που ήταν η μόνη φίλη του τελικά κατέληξε βγαίνοντας από το παιχνίδι να μη θέλει ούτε να την δει

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, την μια κατηγορούσε την Ανθή για τις στήριξη της οικογένειάς της χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα διπρόσωπη και την επόμενη στιγμή δήλωνε πως πρόκειται για ένα πολύ καλό και αγνό παιδί. Κωλοτούμπα όμως έκανε και με τον Κόρο που τη μια ήταν αδερφός του και πλέον δηλώνει ότι πρόκειται για ένα άτομο με πολύ κακία μέσα του. Βέβαια δεν έμεινε εκεί αφού και για τον Αλέξη Παππά έχει αλλάξει άποψη και μάλιστα δυο φορές. Από αδέρφια έγιναν πρώην και μετά πάλι νυν.

Αλλαγή απόψεων έχουμε όμως για τον Αλέξη Παππά και από την Ελευθερία Ελευθερίου αφού από εκεί που μίλαγε για ένα άτομο που λέει ψέματα και στήνει δολοπλοκίες τελικά έφτασαν στο σημείο να γίνουν κολλητοί.

Από το βίντεο βέβαια δε θα μπορούσε να λείπει και η Μαριαλένα που από κολλητή του Νίκου Μπάρτζη και του James και εχθρός του Αλέξη Παππά κατέληξε πλέον να είναι το ακριβός αντίθετο. Η επικότερη κωλοτούμπα όμως δεν είναι άλλη από αυτή της Μαριαλένας για τον Σάκη Κατσούλη που όταν μπήκε στο Survivor τον χαρακτήρισε “καραγκιόζη” και πλέον όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι είναι το γούρι της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164