Site icon TLIFE

Survivor: Άγριος τσακωμός Βρισηίδας Ανδριώτου με Άρη Σοϊλέδη – «Έχει παραισθήσεις»

Κάθε μέρα στο Survivor οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ξέσπασε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Βρισηίδα πως αισθάνεται που είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της με εκείνη να απαντά: Το περίμενα να πω την αλήθεια, αλλά όχι αυτή την εβδομάδα την επόμενη. Δεν πειράζει, φάνηκε αν τα παιδιά ψήφισαν ή στρατηγικά. Συνεχίζουμε και ελπίζω να φέρω τις νίκες μου σήμερα.

Στη συνέχεια η παίκτρια της κόκκινης ομάδας υποστήριξε πως λίγο πριν την ψηφοφορία, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε μαζί της και την ρώτησε ποιον παίκτη θα ψηφίσει, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να τα αρνείται όλα.

«Γιώργο δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, δεν έχω ρωτήσει κανέναν και πόσο μάλλον την Βρισηίδα που δεν είμαστε κοντά. Χθες η Βρισηίδα, μετά την ψήφισή της είπε θα φύγω και δεν θα ξαναφάτε ποτέ, λες και η είναι η καλύτερη παίκτρια» εξήγησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Άρης Σοϊλέδης – Βρισιήδα Ανδριώτου σε έντονο διάλογο:

Α.Σ: Σε ρώτησα εγώ ποιον θα ψηφίσεις;

Β.Α: Ναι και σου είπα την Μυριέλλα

Α.Σ: Μάλλον κάποιος άλλος θα σε ρώτησε γιατί εγώ δεν σε ρώτησα ποτέ

Β.Α: Το ορκίζομαι

Α.Σ: Μάλλον έχουν όλοι παραισθήσεις εδώ μέσα.

Β.Α: Το ορκίζομαι στη μάνα μου

Α.Σ: Και εγώ το ορκίζομαι

Β.Α: Δεν θα με βγάλεις τρελή

Α.Σ: Είμαστε φίλοι;

Β.Α: Με βγάζεις τρελή, ότι να ναι, βρήκατε εμένα επειδή είμαι η πιο μικρή, έγινε

© 2024 tlife.gr