Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Πρέπει να φυλάξω το τομάρι μου»

Μία νέα έκρηξη έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, μετά τις ήττες που έχει φέρει στα τελευταία αγωνίσματα.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στην πείνα των συμπαικτών της και της ίδιας, τονίζοντας πως ο σημερινός αγώνας ασυλίας θα είναι δύσκολος αφού έχουν να φάνε καιρό κάτι που αποδυναμώνει την αγωνιστικότητά τους.

«Σήμερα η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα πολύ βαριά… πολύ βαριά από διάθεση γιατί έχουν έρθει δύο ήττες από έπαθλο φαγητού που ακόμα εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Πιστεύω ότι και για κάποιους δεν ήταν τόσο μεγάλο θέμα το ότι δεν φάγαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο… Εδώ πέρα, όπως έχουμε ξαναπεί, κυνηγάμε την επιβίωση, κυνηγάμε να φάμε τα έπαθλα, κυνηγάμε να φάμε ακόμα και το έπαθλο από τα παιχνίδια της Καραϊβικής το οποίο πάλι δεν φάγαμε.

Εάν είχαμε φάει αυτά τα έπαθλα, νομίζω ότι θα είχαμε ξυπνήσει με άλλη ψυχολογία για να πάμε στην ασυλία σήμερα. Θα κυνηγήσω την ατομική ασυλία, θα είναι η μόνη φορά που θα την κυνηγήσω γιατί κατάλαβα στην προηγούμενη ψηφοφορία ότι υπάρχει πολλή στρατηγική και πρέπει να φυλάξω κι εγώ το τομάρι μου» εξήγησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας στην κάμερα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164