Site icon TLIFE

Survivor – Γιάννης Τσολάκης: Ξέσπασε η «ήρεμη δύναμη» των μαχητών μετά την ήττα τους

Με ακόμη μια νίκη για την ομάδα των διασήμων έληξε ο σημερινός αγώνας επάθλου στο Survivor. Οι κόκκινοι πλέον μετρούν 8 νίκες σερί εναντίον των αντιπάλων τους που πλέον έχουν φτάσει στα όριά τους και νιώθουν τις δυνάμεις τους να τους εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή τους στην καλύβα τους μετά την ήττα τους, η ήρεμη – μέχρι τώρα – δύναμη της ομάδας, ο Γιάννης Τσολάκης ξέσπασε.

«Παιδιά πρέπει να σταματήσει το σερί, ως εδώ, 8-0. Ούτε ένα παραπάνω. Ούτε ένα παραπάνω, τέλος. Τέλος. Ούτε ένα παραπάνω» είπε ο Γιάννης Τσολάκης στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια, μιλώντας στις κάμερες ανέφερε: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι ο πιο ήρεμος στην καλύβα αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Έχω αρχίσει να βγάζω πολλά νεύρα. Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη από μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την ομάδα μου στεναχωρημένη, ο ένας να ζαλίζεται από εδώ, ο άλλος παραεκεί. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι οι δικοί μας άνθρωποι στην Ελλάδα μας βλέπουν να χάνουμε και να μην τρώμε. Δε ξέρω που θα φτάσει αυτό. Θέλω να κοπεί το σερί των ηττών μας οπωσδήποτε. Αν κόψουμε αυτό το σερί θα αλλάξει όλο. Ίσως πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας. Ίσως πρέπει κάποιος από εμάς – βάζω και τον εαυτό μου μέσα – να πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσουν τα ματσαρίσματά μας. Δε μπορώ να βρω άλλη αιτία για τις τόσες ήττες».

© 2024 tlife.gr