Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που «πάγωσε» τους παίκτες και οι πρώτοι υποψήφιοι

Η ομάδα που έχασε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας ήταν αυτή των κόκκινων οι οποίοι στο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να υποδείξουν έναν από τους συμπαίκτες τους – πλην της Βρισηίδας που είχε την ατομική ασυλία – ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι ψήφοι των κόκκινων μοιράστηκαν μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Αθηνάς Ευμορφιάδη με την δεύτερη να είναι εκείνη που τελικά είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και άρα η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, όπως έχει πολλές φορές ειπωθεί, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και με μια τέτοια ανατροπή ήρθαν σήμερα αντιμέτωποι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανακοίνωσε πως για αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι από την κάλπη θα είναι δυο γι΄αυτό και κάλεσε τους κόκκινους στην κάλπη για δεύτερη φορά προκειμένου να βγει ακόμη ένας παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Αυτή τη φορά οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την δεύτερη τελικά να είναι και εκείνη αναδείχθηκε ως δεύτερη υποψήφια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164