Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πανέμορφη πρωταθλήτρια καράτε μπαίνει στο reality! Όσα θέλεις να ξέρεις για τη ζωή της (pics)

Βρισκόμαστε την τελική ευθεία για την έναρξη του τέταρτου κύκλου του Survivor, αφού αυτό κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Διάσημοι και μαχητές βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς τους από εδώ και μέρα. 

Το πρωί της Δευτέρας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων που πρόκειται να μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Στην ομάδα των διάσημων βρίσκονται οι: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπανκό και Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη πλευρά, στην ομάδα των μαχητών θα δούμε να αγωνίζονται οι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης, Chris Σταμούλης, Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, Γιώργος Κόρομι, Έλενα Λιλιοπούλου, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος

Ας δούμε όμως ποια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θα ζήσει την απόλυτη περιπέτεια στην Καραϊβική. 

Η όμορφη Μαριαλένα είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται σε γυμναστήρια και έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε. Είναι τελειομανής, της αρέσει η τάξη και αυτό που πιστεύει ότι θα τη δυσκολέψει περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor είναι η καθαριότητα και η έλλειψη φαγητού. To TLIFE βρήκε τον λογαριασμό της στο Instagram και σου παρουσιάζει φωτογραφίες από τη ζωή της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164