Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μυριέλλα Κουρεντή

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Η νύχτα βρήκε την Μυριέλλα Κουρεντή στην παραλία των διασήμων να πλαντάζει στο κλάμα. Ο λόγος οι τρεις νέες θλάσεις που απέκτησε.

Η ηθοποιός που μπήκε ήδη τραυματισμένη στο ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως από τον υπερβολικό της ζήλο στα αγωνίσματα δεν πρόσεξε και απέκτησε άλλους τρεις τραυματισμούς κάτι που την έκανε να ξεσπάσει μιας και όπως είπε για εκείνο το μόνο σημαντικό είναι οι αγώνες.

«Θέλω να αγωνιστώ αύριο. Δε θέλω να βγω off. Δε θέλω να βγω. Θέλω να παλέψω για να κερδίσουμε την ασυλία ρε φίλε. Απλά έχω ξαναδεί Survivor και δε θέλω να μου βγάλουν αργότερα έναν τραυματισμό στον οποίο θα πρέπει να κάθομαι έναν μήνα χωρίς να κάνω τίποτα. Δε μπορώ. Δε μπορώ όταν κάθομαι και δεν αγωνίζομαι. Το μόνο πράγμα που γουστάρω είναι που αγωνίζομαι. Δεν είναι μια θλάση, είναι τρείς. Είχα μια εδώ, απέκτησα μια πιο πάνω, απέκτησα  μια εδώ και απέκτησα μια κάτω. Απλά θέλω να παλέψω. Αυτό» φώναζε κλαίγοντας με αναφιλητά η Μυριέλλα Κουρεντή με τους συμπαίκτες της μάταια να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164