Survivor: Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι νικητές του ριάλιτι επιβίωσης – Πόσο άλλαξε η ζωή τους

Ο Ντάνιελ Νούρκα ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024! Ο 27χρονος ηθοποιός, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, ενώ το βράδυ της Τετάρτης σήκωσε το τρόπαιο του Survivor εξασφαλίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην τρίτη θέση η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στο παρελθόν έχει κερδίσει τον τίτλο της νικήτριας του Survivor 3. Η αθλήτρια με τις περισσότερες συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης «κρέμασε τα παπούτσια της» δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να τη δούμε στο μέλλον στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2017 – Γιώργος Αγγελόπουλος

Ήταν το 2017 όταν το ριάλιτι επιβίωσης έκανε την μεγάλη του επιστροφή στην μικρή οθόνη, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη προβολή στο Mega.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ξεκινά συνεργασία με τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. Το Survivor κάνει δυναμική επιστροφή με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν φανατικά τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς ο Ντάνος από τη Σκιάθο, τον Ιούλιου του 2017 σηκώνει το τρόπαιο του νικητή στον τελικό στο Γαλάτσι, κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Ακολουθεί μια λαμπρή περίοδος για τον ίδιο, ο οποίος ξεκινά να δίνει τις πρώτες του συνεντεύξεις μιλώντας για τη ζωή του πριν και μετά το Survivor. Ακολουθούν συμμετοχές σε διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δοκιμάζεται στην υποκριτική.

Η συμμετοχή του στη σειρά «Τατουάζ» ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ακολουθεί η συμμετοχή στη «Γη της Ελιάς», την περίοδο που ακολουθούν ριζικές αλλαγές στη ζωή του. 

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντύνεται γαμπρός δίπλα στην σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση, επίσης πρώην παίκτρια του Survivor. Μέσα σε λίγες ώρες ο ίδιος περνά από τη απόλυτη χαρά την βαθιά θλίψη, καθώς η μητέρα του φεύγει από τη ζωή ταλαιπωρημένη με την υγεία της.  

Σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περνούν την καθημερινότητά τους μαζί με την κόρη που απέκτησαν. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ταξιδεύει συχνά στη Σκιάθο, εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Ντάνο του Survivor.

Survivor 2018 – Ηλίας Γκότσης

Ένα χρόνο μετά τον θρίαμβο του Survivor, ο 28χρονος Ηλίας Γκότσης ξεχωρίζει μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, ενώ φτάνει στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο.

Ο εντυπωσιακός personal trainer που σάρωνε στους στίβους μάχης, σήμερα διατηρεί δύο μεγάλα γυμναστήρια στα βόρεια προάστια, έχοντας έντονη διαδικτυακή δράση.

Μετά το τέλος του Survivor 2, ο Ηλίας Γκότσης έκανε ένα μικρό πέρασμα από την τηλεπαρουσίαση, αφού είχε βρεθεί δίπλα στην Κατερίνα Ζαρίφη και στον Παύλο Σταματόπουλο για την εκπομπή «Καλοκαίρι Not».

Σήμερα ο Ηλίας Γκότσης ασχολείται με τα social media, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες άνδρες Tik Toker. 

 

@iliasgkotsis Σοκ  #funny #funnyvideos #foryou #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Gkotsis

 

 

@iliasgkotsis Όταν κάνετε μαζί beauty routine μετά την παραλία, σημαίνει ότι η σχέση πάει για σοβαρά #bepantholcream #skincare #bepantholgreece #facecare #ad #funny #funnyvideos #foryou #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Gkotsis

 

@iliasgkotsis Ποιος έχει μεγαλύτερο αδερφάκι; 😂 #f#funnyb#brothers#sisterf#familyf#foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Gkotsis

 

Το 2019 η Κατερίνα Δαλάκα συμμετέχει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου καταφέρνει να σηκώσει ψηλά το μεγάλο έπαθλο. Ακολουθεί και τρίτη συμμετοχή στο Survivor All Star, ενώ μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, εκείνη και ο τότε σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος ακολουθούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Survivor 2021 -23:  Σάκης Κατσούλης

Ο νεαρός επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης και η συμπαίκτριά του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζουν έντονες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, αφού υπήρξαν ζευγάρι στην Ελλάδα, μπαίνοντας ως χωρισμένοι στο παιχνίδι το οποίο εξελίσσεται σε σκληρό ριάλιτι.

Μετά από συγκρούσεις, οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ενώ ο Σάκης Κατσούλης τερματίζει στην πρώτη θέση σηκώνοντας το τρόπαιο του νικητή. Το ζευγάρι δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του κι έτσι μέχρι σήμερα ζει και πάλι μαζί, κάτω από την ίδια στέγη.

Το 2023 ο Σάκης Κατσούλης πετυχαίνει το ακατόρθωτο, αφού συμμετέχει στο Survivor All Star όπου για δεύτερη φορά τερματίζει ως νικητής στην πρώτη θέση του ριάλιτι επιβίωσης. 

«Δεν προλαβαίνουμε φέτος να παντρευτούμε. Αν γίνει θα το μάθετε πρώτοι από όλους. Είμαστε έξι χρόνια μαζί, έχουμε ζήσει πάρα πολλά, οπότε μόλις το αποφασίσει και η γυναίκα, γιατί αυτή θα το πει και θα έχει τον τελευταίο λόγο, όταν είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε σιγά σιγά» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατες δηλώσεις του για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πρόσφατα ο γνωστός επιχειρηματίας άνοιξε το νέο του all day κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. 

 

Survivor 2022 – Στάθης Σχίζας

Ο νεαρός επιχειρηματίας που ξεχωρίσει με το ήθος του και τις επιδόσεις του στον στίβο Μάχης, το 2022 φτάνει στον μεγάλο τελικό του Survivor υψώνοντας το τρόπαιο. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό στα media γίνεται γνωστή η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μιλά στη συνέχεια ανοιχτά για τον έρωτά τους, ενώ πανηγυρίζει στο πλευρό στη μεγάλη βραδιά του τελικού. 

Ο Στάθης Σχίζας ολοκληρώνοντας το Survivor ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στην εντυπωσιακή ξανθιά, μέχρι που το ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό του. Έκτοτε, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, ούτε έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με νέο ταίρι στο πλευρό του.

Τη φετινή σεζόν ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το λαμπερό σόου του Alpha, J2US και τη συμμετοχή του δίπλα στην τραγουδίστρια, Μαλού Κυριακοπούλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164