Site icon TLIFE

Survivor: Τα «μαζεύει» η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν ήταν στο σχέδιό μου να γίνει αυτό»

Μέρα με τη μέρα οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες του Survivor ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και έτσι οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού αναγκασμένη να υποδείξει κάποιον από τους παίκτες της ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την κάλπη των διασήμων αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου που αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες της κόκκινης ομάδας.

Ο λόγος που όπως είπαν οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν είναι γιατί πέραν του ότι τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά, διαφωνούν και με τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Τάκη Καραγκούνια.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου, θέλησε να αιτιολογήσει την ψήφο της προς τον Σάκη Αρσενίου, τονίζοντας πως δεν ήταν σκοπός της να γίνει όλο αυτό.

«Στο συμβούλιο εχθές έγινε ένας μεγάλος χαμός και θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν ήταν το σχέδιό μου να γίνει αυτό, εγώ είχα σκεφτεί μία στρατηγική την οποία είχα μοιραστεί με δύο άτομα. Εν τέλει κατάλαβα ότι τα παιδιά που ψήφισαν τον Σάκη δεν τον ψήφισαν επειδή εγώ το είπα στην Ευρυδίκη και την Κάτια και είχα σκεφτεί μία λύση για το τι να κάνουμε. Είχαν όλοι προβλήματα με τον Σάκη. Ο Σάκης δεν το περίμενε γιατί πίστευε ότι όλοι θα ψηφίσουν τη Μυριέλλα γιατί δεν κάθισε να συζητήσει μαζί μας. Εμείς έχουμε πει ότι μπορούμε να συμβιώσουμε με τη Μυριέλλα, το κάνουμε εδώ και δύο μήνες». 

© 2024 tlife.gr