Survivor – Τζο Μαριδάκη: «Νιώθω πως δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο»

Μέρα με τη μέρα ο βαθμός δυσκολίας στο Survivor ανεβαίνει, οι εντάσεις πολλαπλασιάζονται, αφού όλοι οι παίκτες προσπαθούν με τον οποιονδήποτε τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor, αποχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την ψηφοφορία του κοινού, καθώς είχε τις λιγότερες ψήφους.

Η Τζο Μαριδάκη, η οποία ήταν επίσης υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Μυριέλλα, στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι, μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε την χαρά της για την παραμονή της στο παιχνίδι ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της terminator, αφού έχει καταφέρει δύο φορές να παραμείνει στον Άγιο Δομινικό.

Η ίδια ωστόσο, αποκάλυψε πως οι συμπαίκτες της έχουν αρχίσει να την φοβούνται ενώ είπε πως δέχεται και ψυχολογικό πόλεμος από αυτούς.

«Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, με κανένα παιδί. Στην καλύβα πήγαν να μου κάνουν επίθεση δύο ολόκληροι άντρες, σε μία 19χρονη, χωρίς να έχω κάνει κάτι. Και να πω ότι τους έχω φερθεί άσχημα, είμαι και καλό παιδί, τι τους έχω κάνει» είπε προβληματισμένη η Τζο Μαριδάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164