Survivor: Χαμός ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα

Survivor: Οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας συνεχίζονται με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον θυμό τους, μιας και συνεχώς ο ένας κατηγορεί τον άλλον και βρίσκουν λόγους να τσακωθούν.

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα επάθλου, ο Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώσει το έπαθλο, ήθελε να ρωτήσει την ομάδα των Μαχητών για την ψυχολογία τους, διότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανένα έπαθλο φαγητού, κάτι που τους έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά.

Μόλις ήρθε η σειρά του Τάκη Καραγκούνια να μιλήσει είπε πως η ομάδα έχει αδύναμους κρίκους και το πως μπορούν έτσι να χάσουν εύκολα πόντο, σε σχέση με τους Διάσημους.

Επίσης τόνισε ότι δεν είναι σκοπός του να κάνει φιλίες στο παιχνίδι, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει εκείνη την ώρα τον λόγο και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει πολλούς και να τους φέρει κοντά του με δόλο.

«Γελάω και βαριέμαι να ακούω καθημερινά αυτά που λέει ο Τάκης. Προσπαθεί με τον τρόπο του να γλείψει τον οποιοδήποτε παίκτη ή να του πει με τον τρόπο του κάτι το οποίο του αρέσει. Τα ξέρει όλη ομάδα αυτά που κάνει. Είναι αστείος. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164