Site icon TLIFE

Survivor: Χαμός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού – Έτσι διαμορφώθηκαν οι δύο νέες ομάδες

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ήρθαν τα πάνω κάτω με το έκτακτο συμβούλιο που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης φώναξε τους παίκτες των δύο ομάδων για να τους ανακοινώσει πως θα γίνει ο ανασχηματισμός των δύο ομάδων, ωστόσο Διάσημοι και Μαχητές φάνηκε πως δεν χάρηκαν ιδιαίτερα.

Δάκρυα, αποχαιρετισμοί, απογοήτευση, είδαμε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, με ελάχιστους να χαίρονται με τις εξελίξεις των νέων ομάδων. Ποιοι χωρίστηκαν, ποιοι έμειναν με τους κολλητούς. 

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο Survivor, λοιπόν, θα έχουν πια από τέσσερις άνδρες κάθε ομάδα και διαμορφώνονται πλέον ως εξής.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Γιώργος Κατσαούνης
Μυριέλλα Κουρεντή
Στάθης Σχίζας
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Τζο Μαριδάκη
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Απόστολος Ρουβάς

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Σπύρος Μαρτίκας
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηίδα Ανδριώτου
Αρης Σοϊλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Θωμαϊς Εμαννουηλίδου
Σοφιάνα Αβραμάκη
Γιώργος Ταλάντσεβ

Ένας από τους παίκτες που απογοητεύτηκε ιδιαίτερα μετά τις νέες εξελίξεις, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας:  «Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν. Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».

Και η Σοφιάννα όμως, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις νέες αλλαγές, αφού ο μεγαλύτερός της φόβος ήταν να χωριστεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

© 2024 tlife.gr