Site icon TLIFE

The Crown: Πόσο κόστισε το νυφικό που φόρεσε η Emma Corin ως Diana στη σειρά;

Πολλές απορίες έχουν δημιουργηθεί από τις 15 Νοεμβρίου που έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του The Crown. Το φανατικό κοινό της δημοφιλούς σειράς έχει εκφράσει μέσω social media τις ερωτήσεις του για τους ηθοποιούς που υποδύονται τους χαρακτήρες, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πόσο κόστισε το νυφικό της Diana που φόρεσε η Emma Corrin στις χαρακτηριστικές σκηνές.

Το νυφικό δημιουργήθηκε από ιβουάρ, ολομέταξο ταφτά και στολίστηκε με δαντέλα, 10.000 πέρλες και κόστισε περίπου 600.000 ευρώ. «Θέλαμε να δώσουμε δραματική διάσταση και να μετατρέψουμε τη Diana σε πριγκίπισσα του παραμυθιού. Οι Emanuels, που σχεδίασαν το πρωτότυπο νυφικό, μας έδωσαν τα σχέδια και στη συνέχεια φτιάχτηκε για μένα» δήλωσε η Emma Corrin στη Vogue.

Διάβασε επίσης: Emma Corin: Ποια είναι η ηθοποιός που μοιάζει εκπληκτικά με την πριγκίπισσα Diana; – Το επτασφράγιστο μυστικό για το The Crown και η σχέση με διάσημο τραγουδιστή! (pics)

Αξίζει να σημειωθεί, πως το original νυφικό της Diana υπολογίζεται ότι άγγιξε τις 9.000 λίρες και έχει μπει στη λίστα των πιο επιδραστικών  «British Royal Wedding Dresses of All Time» του περιοδικού Time.

© 2024 tlife.gr