To κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτρια του GNTM – Την αναγνωρίζετε;

Τη γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Αν και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας και το γεγονός πως δε μάσαγε τα λόγια της έκαναν μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να στραφεί εναντίον της, τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να αναδειχθεί σε μια από τις δυο νικήτριες του διαγωνισμού.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπανκό που παράλληλα με το μοντελινγκ ασχολείται και με την  τηλεόραση παρουσιάζοντας την εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά τους που ήταν μερικές μέρες πριν, η Κάτια Ταραμπανκό δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε, “Με απειροελάχιστη καθυστέρηση -μόλις 5 ημερών- θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες ευχές. Εύχομαι με την σειρά μου Υγεία, Ευτυχία, Ηρεμία, Αισιοδοξία, Δύναμη, και Τεράστια Χαμόγελα με γλώσσες έξω σε οτιδήποτε προσπαθεί να σας «την σπάσει» ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164