ZAF – «True Love Story»: Το εντυπωσιακό animation video για το νέο τραγούδι του

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό κι αυτοαναφορικό animation video το νέο τραγούδι του «True Love Story», το ομότιτλο κομμάτι από το ΕP «ΤRUE LOVE STORY part 1» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο «True Love Story» ο ZAF εμπνέεται και μοιράζεται μέσα από τα προσωπικά του βιώματα, υμνώντας την αγάπη. Στο animation video, που δημιούργησε ο Κώστας Καρύδας, η ιστορία του τραγουδιού «ζωντανεύει» και θυμίζει ότι δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την ελπίδα στην πραγματική αγάπη, ακόμα και τις «σκοτεινές» μέρες.

To EP «ΤRUE LOVE STORY part 1» περιλαμβάνει τρία τραγούδια, τα «Χρόνος», «True Love Story» και «Ξέρω Να Κρύβομαι», στα οποία ο ZAF υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, την παραγωγή και την ενορχήστρωση, όπως και στα προηγούμενα singles του. Το EP αποτελεί το πρώτο μέρος από το πρώτο album του ZAF, που θα αποκαλύπτεται σταδιακά και θα περιλαμβάνει κομμάτια με ελληνικό και αγγλικό στίχο σ’ ένα emotional roller coaster.

Αυτή την περίοδο, ο ZAF, μετά την εμφάνιση – έκπληξη που έκανε με τον Chris Martin στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑσυνεχίζει τις συναυλίες δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της.

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164