Site icon TLIFE

“A Gifted Man” : Ακόμα μία ολοκαίνουργια ξένη σειρά εντάσσεται από σήμερα στο prime-time του ΣΚΑΙ!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους λάτρεις των ξένων σειρών. Βλέπετε, ο ΣΚΑΙ μένει πιστός στην τηλεοπτική συνταγή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το βραδινό πρόγραμμά του με συναρπαστικές ξένες σειρές.

Ετσι, απόψε κάνει πρεμιέρα η δραματική σειρά “A Gifted Man”, η οποία είναι αφιερωμένη σε έναν έξυπνο και χαρισματικό γιατρό του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν η προσφάτως νεκρή πρώην σύζυγός του προσπαθεί να του διδάξει το «νόημα της ζωής»!

Ο Michael Holt είναι ένας εξαιρετικός γιατρός που ζει μια καθαρά υλιστική και γεμάτη πολυτέλεια ζωή! Είναι απόλυτα αφιερωμένος στο επάγγελμά του και οι ασθενείς που επιλέγει είναι πάντα πάμπλουτοι! Η ζωή του όμως πρόκειται να αλλάξει, μετά τον θάνατο της γυναίκας του (11.15 μ.μ.) …

Πρωταγωνιστούν: Patrick Wilson (Michael Holt) Jennifer Ehle (Anna Paul) Margo Martindale (Rita Perkins-Hall) Julie Benz (Christina Didi Holt) Rachelle LeFevre (Kate Sykora) Pablo Schreiber (Anton)

Αξίζει ,όμως, τον κόπο να σας επισημάνω πως απόψε κάνει πρεμιέρα και ο νέος κύκλος επεισοδίων του “Dexter” (12.45 π.μ.). Φαντάσματα, λοιπόν, κυνηγούν και τον πιο συμπαθητικό… μανιακό δολοφόνο της τηλεόρασης, τον Ντέξτερ, που στον 5ο κύκλο της ομώνυμης σειράς δείχνει επιτέλους ένα πιο συναισθηματικό πρόσωπο.

Στα πρώτα επεισόδια, ο Ντέξτερ νιώθει υπεύθυνος για το θάνατο της Ρίτα και ανήμπορος να διαχειριστεί τον πόνο του, παίρνει μια απόφαση που θα επηρεάσει τους πάντες γύρω του.

Στο μεταξύ, ο Κουίν αντιλαμβάνεται πως ο θάνατος της Ρίτα δεν ταιριάζει στη μέθοδο του δολοφόνου Trinity και προτείνει στη Λαγκουέρτα να επικεντρωθούν στον σύζυγό της… τον Ντέξτερ.

Η σειρά έχει βραβευτεί με ΕΜΜΥ στις κατηγορίες Outstanding Drama Series και Outstanding Leading Actor in a Drama Series για τον Μάικλ Χολ 3 συνεχόμενες φορές, από το 2008 ώς το 2010. Εχει επίσης λάβει δύο Χρυσές σφαίρες και επτά Satellite Awards.

© 2024 tlife.gr