A. Ηλιάδη: Backstage φωτογραφίες από την εμφάνισή της στον Π. Κωστόπουλο!

Η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει την ανοδική της πορεία και σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει. Μετά από μια δύσκολη φάση στα προσωπικά της η τραγουδίστρια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της, όπως εκμυστηρεύτηκε άλλωστε πρόσφατα και στην Τατιάνα. Το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή θα την δούμε και στο “Βράδυ” της Πέμπτης όπου η Αγγελική θα μιλήσει για όλα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το TLIFE εξασφάλισε τις πρώτες backstage φωτογραφίες από αυτή την τηλεοπτική συνάντηση και με την βοήθεια του στιλίστα της Μιχάλη Τσούκα μάθαμε τα πάντα για το εντυπωσιακό look της.

“Για αυτή την εμφάνιση αποφασίσαμε να κάνουμε για άλλη μια φορά mix & match – κομμάτια γνωστών οίκων, με οικονομικά labels. Εξάλλου πιστεύουμε ότι ένα ρούχο δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό για να είναι in fashion”, μας εξηγεί ο Μιχάλης. “Συνδυάσαμε λοιπόν κολλάν του γαλλικού οίκου Delphine Murat με peplum top Zara. Τα μποτάκια ηταν Steve Madden ενώ τα κοσμήματα της ήταν Links of London”, συνεχίζει ο στυλίστας της ο οποιός συνεργάστηκε κι αυτή τη φορά με τον Μάριο Κυπριώτη.

Η Αγγελική φυσικά τραγούδησε και την τελευταία της επιτυχία “Τραυματισμένε μου έρωτα” η οποία κυκλοφορεί στο νέο της ομώνυμο cd single από την Platinum Records. . Την ερμήνευσε ζωντανά και μάλιστα σε μία εκδοχή που έχουν ετοιμάσει οι 48 ώρες για την ειδικά για την αυριανή εκπομπή!

Πάρε μία γεύση από τα παρασκήνια μέχρι την ημέρα της εκπομπής:

/

/

/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164