Α. Βίσση: “Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα! Κάνω την ασκητική μου”

Για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα, τις σχέσεις, αλλά και τα τρία χρόνια που απέχει από το σεξ μίλησε η Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε χθες το βράδυ στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ο γνωστός παρουσιαστής κάλεσε την Αννούλα σε ένα πρωτότυπο δείπνο που έκανε στο πλατώ της εκπομπής και η συζήτηση ξεκίνησε μιλώντας για το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα: “Παίζει να ήταν και στο γάμο μου που έπεισα τον Καρβέλα να βάλει κουστούμι, που δεν το έβαζε με τίποτα. Νομίζω ήταν λευκό με πράσινη γραβάτα. Ντύθηκε καραγκιόζης. Δεν μου άρεσε κιόλας αλλά από κάτω φόραγε all star”.
Μιλώντας για τις σχέσεις της αποκάλυψε: “Την ώρα που το ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Μετά τα πιάνουμε και τα αναλύουμε. Και εντάξει με τους άντρες εγώ τράβαγα λίγο ζόρι στα προσωπικά μου. Και όταν λέω προσωπικά μου δεν εννοώ μόνο το ερωτικό. Ειδικά όμως στο θέμα το ερωτικό, τι θα έκανα με έναν άντρα; Και λόγω δουλειάς και ένεκα χρόνου…Κομπλάρει ένας άντρας. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, εκεί ήταν οι μεγαλύτεροί μου τσακωμοί, είπε και πρόσθεσε: “Ήταν το πριν τον Καρβέλα και μετά τον Καρβέλα”.
Όσον αφορά στο χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα, αποκάλυψε: “Ήταν μετά από μια συναυλία. Ήταν μια στιγμή που έκλαιγα με λυγμούς μέσα μου και δεν μπορούσα να κλάψω έξω μου, γιατί ο- μέχρι εκείνη τη στιγμή- άντρας μου, αυτός που ήταν τα τραγούδια μου, αυτός που ξύπναγα… ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και το λέγαμε, το ξεστομίσαμε ότι “αυτό ήταν, τέλειωσε”… Δεν μου είπε δεν το ‘χω, είπε δεν το ‘χουμε. Το ερωτικό δεν το είχαμε από κάποια στιγμή και μετά, όπως και πολύς κόσμος. Είχαμε όμως μια αγάπη πίσω μας…”
Τέλος, για την προσωπική ζωή της είπε: “Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα! Κάνω την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου”, και δήλωσε πως περιμένει τον μεγάλο έρωτα: “Τώρα θα είναι ο πιο σωστός από όλους. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τον άντρα που θα γούσταρα αλλά θέλω ο άντρας που θα έρθει να μου καταρρίψει όλους τους μύθους. Αυτός θα είναι ο άντρας της ζωής μου… Δεν μου αρέσει να πασαλείβω. Για να ψήσω ένα άντρα, απαιτώ να έχει ψηθεί από μόνος του”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164