Site icon TLIFE

Αφήνει το Star η Ελεονώρα !

Τι κι αν είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα παιδιά του Star ; Τι κι αν έχει στρώσει τους πάντες στην… “Πρωινή Μελέτη” ; Τι κι αν η αποχώρησή της απο τον ΑΝΤ1, έγινε με άκρως επεισοδιακό τρόπο; Παρόλα αυτά η Ελεονώρα αποφάσισε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να επιστρέψει στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια.

Ναι, η ξανθιά παρουσιάστρια, φεύγει απο το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και ανοίγει πλώρη για Μαρούσι. Μόνο που αυτή η φυγή της θα κρατήσει λίγο. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ελεονώρα την Δευτέρα θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, όπου και έχει κλείσει ένα ραντεβού με την διοίκηση του καναλιού.

Τι ραντεβού; Ραντεβού για το “Dancing with the stars” ,για το οποίο όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα απο την εκπομπή της, έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει. Αλλωστε, η Ελεονώρα ήταν ένα πρόσωπο που είχε δεχτεί πρόταση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πέρσι, αλλά οι χρόνοι της δεν της το επέτρεπαν να πει το “ναι”.

Οσο για το τι σκέφτεται να απαντήσει φέτος ; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν είναι αρνητική, έχει θετικές σκέψεις για την συγκεκριμένη πρόταση, απλώς επειδή κατά καιρούς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την μέση της, αυτός είναι ένας από τους λόγους – ίσως ο βασικότερος – που την κάνει να διστάζει !

© 2024 tlife.gr