Site icon TLIFE

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι «αξύριστες μασχάλες», ο πόλεμος με τη Δανάη Μπάρκα και η Φαίη Σκορδά

Με την αγωνία της εισόδου της ή μη στην Ευρωβουλή ζει τις τελευταίες ώρες η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία βρίσκεται μια ανάσα πριν γίνει μία από τους 21 που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ποια είναι όμως η νεαρή δικηγόρος που κατάφερε από την ενασχόλησή της με το τένις και τη νομική, να φτάσει λίγο έξω από την πόρτα των Βρυξελλών και του Στρασβούργου;

Ήταν Ιούνιος του 2021 όταν το ευρύ κοινό μαθαίνει – κυριολεκτικά εν μία νυκτί – την , άγνωστη μέχρι τότε, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Youtube, μιλώντας για… τρίχες.

Από σχόλια στο Facebook, μέχρι αναλύσεις ειδικών, απαντήσεις αναγνωρίσιμων γυναικών και κάθε λογής κουβέντα στα τηλεοπτικά πάνελ περιστρέφονται γύρω από το επίμαχο βίντεο μέσα από το οποίο η Αφροδίτη Λατινοπούλου καταδίκαζε τις τριχωτές μασχάλες, τις αξύριστες γάμπες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Παρά τις αντιδράσεις η κ. Λατινοπούλου δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για τα όσα είπε, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά.

Ο «πόλεμος» με τη Δανάη Μπάρκα

Το δεύτερο «χτύπημα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου ήρθε έναν χρόνο αργότερα, βάζοντας στο στόχαστρο τη Δανάη Μπάρκα, καυτηριάζοντας τα κολακευτικά σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη φωτογραφία της με μαγιό.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Η απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας ήταν αποστομωτική για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία λίγες ώρες αργότερα εκδιώχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η κόντρα με τη Φαίη Σκορδά

Μετά την κόντρα με την Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου θέλησε να τοποθετηθεί κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός έφτιαξε και ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το εν λόγω βίντεο αναπαρήχθη στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να χαρακτηρίζει τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου λάθος και να επισημαίνει ότι «κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media».

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και άλλο να λες ότι αυτό το πρότυπο δεν είναι υγιές. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; “Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα για το ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα, γιατί επιλέξατε τη Δανάη κι εμένα; Γιατί δεν επιλέξατε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις;”», είχε πει τότε η Φαίη Σκορδά, προσθέτοντας: «Εγώ θα έλεγα να επέλεγαν όχι άλλα πρόσωπα, αλλά άλλες συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα».

Το απόσπασμα στο 4.28′:

Στη Φαίη Σκορδά, όμως, αναφέρθηκε και σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Happy Day.

«Συνάδελφός σου η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: “κλείστε της τα social media” και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε» σημείωσε.

© 2024 tlife.gr