Site icon TLIFE

Άγγελος Μπασινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την επί 19 χρόνια σύζυγό του

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 19 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, ο Άγγελος Μπασινάς και η σύζυγός του, Βιβή.

Όπως αποκάλυψε χθες πρώτο το TLIFE το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και μερικούς μήνες, με τον χωρισμό τους ωστόσο να έχει γίνει σε πολύ καλό κλίμα και τις σχέσεις ανάμεσά τους να παραμένουν άριστες. 

Για τον χωρισμού τους, ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, αναφέροντας, «Τι να κάνουμε… έφτασε και αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει, έχει γίνει από το καλοκαίρι αυτό οπότε, σιγά σιγά το προσπερνάμε. Η σχέση μου με τα παιδιά είναι τέλεια. Δεν έχει τεθεί ζήτημα συνεπιμέλειας, τίποτα, τίποτα. Αυτά δεν υπάρχουν προς το παρόν και δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό από την άποψη ότι δεν έχει βγει κάποιο διαζύγιο.

Είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Δε μας πήραν τα χρόνια, προχωράμε. Δε μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι.  Αφού έγινε τώρα, οκ, ισχύει αυτό που ισχύει, δεν αλλάζει κάτι».

© 2024 tlife.gr