Site icon TLIFE

Άγγελος Μπασινάς – Βιβή Μπασινά: Ο γάμος, οι κοινές εμφανίσεις και ο χωρισμός μετά από 19 χρόνια

Άγγελος Μπασινάς και Βιβή Μπασινά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως έγινε γνωστό μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε στο TLIFE τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για «βελούδινο χωρισμό», ενώ από την πλευρά της, η γοητευτική επιχειρηματίας δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Η γνωριμία, ο γάμος και οι δύο κόρες

Οι δυο τους γνωρίζονταν από έφηβοι μέσω κοινών φίλων και έγιναν ζευγάρι σε ηλικία 20 ετών.

«Όταν τον είχα γνωρίσει, είχα πολύ κοριτσοπαρέα και ο Άγγελος ερχόταν σε αυτή την κοριτσοπαρέα αλλά ήταν πάρα πολύ σοβαρός πάντα. Λιγομίλητος πάντα. Έλεγε “καλησπέρα” και μετά “καληνύχτα” και οι φίλες μου έλεγαν, “καλά δε μιλάει;”. Εν τω μεταξύ δεν τον είχα ρωτήσει τότε με τι ασχολείται, δε ρωτάγαμε… Κάποια στιγμή, γυρνάμε από ένα νησί και ξεφύλλιζε μια φίλη μου μια εφημερίδα και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει, “ωχ, αυτός δεν είναι αυτός που δε μιλάει;”, γυρνάμε και κοιτάμε όλες και λέμε, “α, αυτός είναι”» είχε εξομολογηθεί στο Στούντιο 4 η Βιβή Μπασινά για τον τρόπο που ανακάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της και μελλοντικός της σύζυγος ήταν ποδοσφαιριστής.3

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν δύο κόρες, ηλικίας σήμερα 17 και 15 ετών, οι οποίες φυσικά παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό στο Instagram της Βιβής Μπασινά, θα παρατηρήσει κανείς ότι έχει κρατήσει το επίθετο του πρώην συζύγου της στο username, καθώς και κοινές φωτογραφίες τους…

 

Δες μερικές κοινές εμφανίσεις του πρώην ζευγαριού:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr