Site icon TLIFE

Άγγελος Μπράτης: «Μεγαλώνοντας, το μεγαλύτερό μου άγχος είναι το να μην παχύνω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης στην εκπομπή «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον λόγο που μπορεί να χάσει την υπομονή του.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μόδα γιατί ζούσα σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο υφάσματα και ρούχα γιατί η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και έτσι μου γεννήθηκε η αγάπη για την ραπτική. Στη συνέχεια σχεδίαζα ρούχα και τα έδινα στη μητέρα μου να τα ράψει όπως τα ήθελα. Το μικρόβιο πιστεύω ότι το είχα από όταν γεννήθηκα αλλά επισήμως θα πω ότι ήταν στην ηλικία των επτά», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης. 

Σχετικά με το αν υπάρχουν στιγμές που χάνει την υπομονή του, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε: «Υπάρχουν στιγμές που χάνω την υπομονή μου. Στις προσωπικές σχέσεις δεν με εξοργίζουν πολλά πράγματα πλέον, παλιά πληγωνόμουν. Δεν έχει σημασία να παλεύεις για κάποιον που σε πληγώνει». 

Αναφερόμενος στον έρωτα, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε: «Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά καθημερινά μπορείς να είσαι με διάφορα πράγματα ερωτευμένος. Συνήθως είμαι με τη δουλειά μου».

«Δεν έχω πρόβλημα να κάνω το πρώτο βήμα σε μια γνωριμία, συνήθως εγώ το κάνω. Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι έχω υπομείνει πολύ, ενώ δεν μου άξιζαν αυτά που συνέβαιναν. Έχω δώσει πολύ χρόνο», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο σχεδιαστής μόδας. 

Κλείνοντας ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε και τον μεγαλύτερό του φόβο μεγαλώνοντας, λέγοντας: «Το μεγαλύτερό μου άγχος μεγαλώνοντας είναι το να μην παχύνω. Συνήθως όταν συμβαίνει αυτό δεν τρώω καθόλου».

© 2024 tlife.gr