Ο τηλεοπτικός Λάμπρος των Άγριων Μελισσών που για δεύτερη χρονιά σαρώνουν σε τηλεθέαση, Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στο περιοδικό Plan be και τη δημοσιογράφο Μαρία Λυσάνδρου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο ήρωάς του σε σχέση με την Ελένη, αλλά και πως θα ανταποκρινόταν ο ίδιος σε μια αντίστοιχη περίπτωση στην πραγματική του ζωή.
Αν η Τέχνη αντιγράφει τη ζωή, λοιπόν, θα σε ρωτήσω το εξής: Μπορεί ένας άνδρας να μείνει πιστός σε μια γυναίκα τόσα χρόνια, όπως ο Λάμπρος στην Ελένη, ακόμα κι αν έχουν ελάχιστες επαφές; Υπάρχουν τέτοιες αγάπες στην πραγματικότητα;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ναι, μπορεί να της μείνει πιστός. Το πιστεύω. Κοίταξε να δεις… οι άνθρωποι στη ζωή τους ερωτεύονται πραγματικά δύο, άντε τρεις φορές. Όταν ερωτεύεσαι πραγματικά, μπορείς να περιμένεις και έξι, και δέκα χρόνια. Πιστεύω ότι γίνεται. Το μεγαλύτερο φάουλ που έκανε ο Λάμπρος σε σχέση με την Ελένη ήταν το γεγονός ότι γύρισε μετά από δέκα χρόνια, παντρεμένος, ελπίζοντας ότι θα είχε προχωρήσει κι εκείνη τη ζωή της. Κι αυτό, επειδή άκουσε τότε τη συμβουλή του πατέρα της, που του είχε πει να την αφήσει ήσυχη προκειμένου να ευτυχήσει η μεγαλύτερή του αγάπη. Εκεί λοιπόν που δεν είχε ωριμάσει, πείστηκε από αυτό που του είπαν…
Εσύ, ως Δημήτρης, τι θα έκανες;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εγώ θα την είχα κλέψει! Δεν πα να μου ’λεγε κι ο πατέρας της, κι η μάνα μου, κι ο Θεός ο ίδιος… Εγώ θα την είχα κλέψει! Εκεί ήταν και η μεγαλύτερή μου “ρωγμή”, σε σχέση με τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος, λοιπόν, αυτό πληρώνει: αυτή την ανωριμότητα, αυτό το μη-θάρρος του… Ξέρεις, έχω τεράστια απόκλιση σε πολλά στοιχεία από τον Λάμπρο. Σιγά μην έβλεπα τον έρωτα της ζωής μου να βασανίζεται μέσα στη φυλακή, κι εγώ να το ανέχομαι. Το πιο πιθανό είναι να είχα ανατινάξει το μισό Διαφάνι! (γέλια)
Έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τέσσερις αδελφές, εσύ τι έχεις μάθει για τις γυναίκες; Κάτι θα έχεις καταλάβει, δεν μπορεί…
Δεν βγάζω άκρη… (γέλια) Όσο και να προσπαθείς, τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία δεν μπορείς να την καταλάβεις. Πίστεψέ με, έχω προσπαθήσει! Αντιλαμβάνομαι πιο εύκολα κάποια πράγματα, έχω πετάξει από πάνω μου και αυτά τα συμπλέγματα τού τύπου «εγώ είμαι ο άνδρας στη σχέση». Έχω καταλάβει πια ότι τα δύο φύλα είναι ίσα μεν, αλλά δεν είμαστε ίδιοι. Έχει άλλες ανάγκες μια γυναίκα, άλλες ανάγκες ένας άνδρας. Τώρα, τις διανοητικές διαδρομές μιας γυναίκας, το πώς “διυλίζει” τα πράγματα και τις καταστάσεις, και το πώς μπορεί «να φουντώσει» ξαφνικά… ακόμα δεν τα έχω καταλάβει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ