Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το θανάσιμο μυστικό που θα στείλει φυλακή την Ελένη! Ο Σταμάτης πετάει στο δρόμο τη Βιολέτα

Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα στο Διαφάνι για πολλούς από τους ήρωες της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η κατάσταση του Κυπραίου χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ο Νέστορας δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει η όχι να τον σώσει από τα σκοτάδια που έχει πέσει…

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’ CLOCK, η Δρόσω έχει μια δύσκολη γέννα και η Ελένη με τη Ρίζω κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τη σώσουν καθώς η επιπλοκή την ώρα του τοκετού είναι μεγάλη και κινδυνεύει η ζωή τόσο του παιδιού όσο και της μάνας.Τελικά η Δρόσω τα καταφέρνει και το μωρό γεννιέται φέρνοντας συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια όλων, πλην της Δρόσως που πέφτει σε μελαγχολία καθώς πρέπει να δώσει το μωρό της στη Μυρσίνη και το Νικηφόρο.

Ο Σταμάτης εξοργίζεται από την επιμονή της Βιολέτας που του ζητάει διαζύγιο και την πετάει έξω από το σπίτι και από το καφενείο, ενώ διώχνει και τον Παναγιώτη. Γρήγορα όμως καταλαβαίνει ότι όλο το χωριό είναι με το μέρος της Βιολέτας και τα πράγματα για εκείνον δεν θα είναι εύκολα!

Λίγο αργότερα φτάνει στα χέρια του Προύσαλη ένα στοιχείο φωτιά που τον σοκάρει. Ένα θανάσιμο μυστικό κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τις ζωές των αδελφών Σταμίρη και η μοίρα τους πλέον βρίσκεται στα χέρια του Προύσαλη. Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει την ενοχή των τριών αδελφών για τον θάνατο του Σέργιου Σεβαστού.

Έτσι ο Προύσαλης αναγκάζεται να προβεί στη σύλληψη της Ελένης αφήνοντας όλους στο Διαφάνι σε κατάσταση σοκ!

© 2024 tlife.gr