Αιμίλιος Χειλάκης: Ακυρώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγεία με αποτέλεσμα να πρέπει να ματαιωθεί η παράσταση «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μαζί με τον Μανώλη Δούνια.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ ενημέρωσε τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, την ματαίωση της θεατρικής παράστασης, την Τρίτη στις 13/8/2024 στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου» στο Δίον.

Ο Νομικός της Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Γεροδήμος, αναφέρει συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε, ότι η παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής” που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Τρίτη στις 13/8/2024 στο «Αρχαίο θέατρο του Δίου» στο Δίον, θα πρέπει να ακυρωθεί, λόγω σοβαρής ασθένειας συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Πρόκειται για την μητέρα του κυρίου Χειλάκη, που θα πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα και θα πρέπει να είναι και ο ίδιος παρόν, γεγονός που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164