Site icon TLIFE

Αιμίλιος Χειλάκης: «Σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση» – Η ανακοίνωση του ηθοποιού

Μετά από κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης, εξαιτίας μιας περιπέτειας υγείας της μητέρας του, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μαζί με τον Μανώλη Δούνια.

Ο πρωταγωνιστής του έργου θέλησε να ζητήσει συγνώμη από το κοινό για την αναγκαστική ακύρωση της παράστασης στο Δίον, διαβεβαιώνοντας πως όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας θα τηρηθεί κανονικά.

«Αγαπητοί φίλοι, η περιοδεία του «Κατά φαντασίαν ασθενή» θα συνεχιστεί χωρίς άλλες απρόοπτες ακυρώσεις. Σας ζητούμε συγνώμη για τη μικρή αναστάτωση. Οι Δελφοί 17/8, η Χαλκίδα 18/8 και οι στάσεις μας στην Κρήτη 21-25/8 αποτελούν μέρος των υπόλοιπων παραστάσεων του Αυγούστου. Σας περιμένουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης σε story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Αιμίλιος Χειλάκης κλήθηκε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα. Ο ηθοποιός ενημερώθηκε άμεσα και βρέθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Αυτό, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο του Δίον στις 13/8.

© 2024 tlife.gr