Site icon TLIFE

Αίθρα Λυκουρέζου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τα 7 χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη – «Επτά χρόνια κατάθλιψης»

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη.

Η ηθοποιός που έγραψε τη δική της ιστορία με την πορεία της στον ελληνικό κινηματογράφο, πέθανε το 2017 στο σπίτι που διατηρούσε στο Πόρτο Ράφτη κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η κόρη της, Αίθρα Λυκουρέζου, η οποία είχε μια ιδιαίτερα στενή σχέση μαζί της, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Αίθρα Λυκουρέζου δημοσίευσε φωτογραφίες των γονιών της ενώ στη λεζάντα περιέγραψε το πόσο την άλλαξαν αυτά τα τελευταία χρόνια που η μητέρα της δε βρίσκεται στη ζωή.

«18/8/2017 – 18/8/2024… 7 χρόνια.. 7 χρόνια αλλαγών, πόνου, κατάθλιψης, έντασης, εντάσεων…. 7 Χρόνια χωρίς…. 7 χρόνια που με άλλαξαν μέσα μου αλλά και έξω μου…. Τεράστιο μάθημα η απώλεια.. η απώλεια της μάνας.. ενηλικιώνεσαι Αλλάζεις θες δεν θες. Μεταμορφώνεσαι! Χρειάζεται να πονέσεις για να αλλάξεις. Να πονέσεις για να καταλάβεις…. Να πονέσεις για να συμπονέσεις… Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και για πάντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αίθρα Λυκουρέζου/

© 2024 tlife.gr