Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το πρωινό γεύμα που ετοιμάζει για τον γιο του, Αχιλλέα για το σχολείο του

Ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από το νέο του βίντεο στο Tik Tok έδειξε βήμα βήμα την προετοιμασία για το πρωινό γεύμα του γιου του, Αχιλλέα για το σχολείο του. 

«Η καλή σχολική χρονιά από το πρωί φαίνεται! Το ταπεράκι του Αχιλλέα είναι έτοιμο», ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης δείχνοντας το ιδιαίτερο τοστ μαζί με τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα που συμπληρώνουν το τάπερ του γιου του.  

Δες το βίντεο:

@akis_petretzikis Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί… και τα ταπεράκια! Καλή σχολική χρονιά σε όλους! 🎒 #hellmanns #hellmannsgr #sostishellmanns #backtoschool #school #schoollunch #schooldays #recipe #easyrecipe #kidsrecipes #lunchbox #kidslunchbox #fyp #foryoupage #foryou ♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο Άκης Πετρετζίκης είχε μιλήσει: «Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς.

Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο», τόνιζε ο γνωστός σεφ. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164