Site icon TLIFE

Αλέκος Συσσοβίτης: «Βλέπουμε τόσα άτομα να μας διοικούν και ξέρουμε τι λαμόγια είναι»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 20/10.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στον ρόλο που υποδύεται στη σειρά του Alpha, Ο Γιατρός.

«Όλα στον αέρα και όλα ανοιχτά, τίποτα δεν αποκλείουμε! Η ταμπέλα του εργένη και του παντρεμένου, οι περισσότεροι παντρεύονται και μετά 8 στα 10 ζευγάρια είναι στα διαζύγια. Δεν είναι ένα μοντέλο ιδανικό για μένα που θα ήθελα να το υποστηρίξω με αυτόν τον τρόπο. Δεν πιστεύω σε τίποτα σε αυτή τη ζωή! Δεν το λέω γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδανικά, αξίες, ηθική. Τουναντίον! Δεν έχω προκαταλήψεις, δεν προκαταβάλλω τον εαυτό μου για το αύριο. Δεν μπορώ να πω ότι για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θέλω ένα πράγμα και μόνο αυτό. Είμαι ανοιχτός, ζω το σήμερα και ότι είναι να έρθει, ας έρθει», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Δεν πρέπει οι ηθοποιοί να επηρεάζονται για το εάν είναι συμπαθής ο ρόλος ή όχι. Εγώ υποκρίνομαι έναν μεγαλοδικηγόρο σε ένα διοικητικό συμβούλιο ενός νοσοκομείου που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον γιατρό. Γιατί ο γιατρός έχει μια παθολογία που δεν τον αφήνει να είναι αμερόληπτος και καθόλα λογικός απέναντι στην διοίκηση μιας παθολογικής κλινικής. Παρόλα αυτά βλέπουμε στην καθημερινότητά μας τόσα άτομα να μας διοικούν, ξέρουμε τι λαμόγια είναι και όταν τους βλέπουμε είμαστε μέσα στην τρελή χαρά, τους αγκαλιάζουμε! Δεν ανοίγει καμία μύτη. Μπήκα στη διαδικασία να κάνω έναν “αντιπαθή” χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της κοινωνίας. Ποιοι ελέγχουν τα puppets που είμαστε εμείς! Και γιατί να μην υποδυθούμε τέτοιους ρόλους; Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο αυτούς τους χαρακτήρες», εξήγησε σε άλλο σημείο ο Αλέκος Συσσοβίτης με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά Ο Γιατρός..

© 2024 tlife.gr